Up next


PAMER BOJO DIDI KEMPOT COVER BY REMEMBER ENTERTAINMENT

123 Views
admin
7
Published on 01 Mar 2020 / In Entertainment

PAMER BOJO DIDI KEMPOT COVER BY REMEMBER ENTERTAINMENT
PAMER BOJO DIDI KEMPOT COVER BY REMEMBER ENTERTAINMENT
PAMER BOJO DIDI KEMPOT COVER BY REMEMBER ENTERTAINMENT

Terimakasih yang sudah support channel kami. Video live cover akustik terbaru dari Remember Entertainment PAMER BOJO DIDI KEMPOT
Semoga video cover live akustik yang Remember Entertainment bawakan ini berkenan buat teman2 semua yaa

Jangan lupa dengarkan PAMER BOJO DIDI KEMPOT versi aslinya yaa

LIRIK

koyo ngene rasane wong nandang kangen
rino wengi atiku rasane peteng
tansah kelingan kepingin nyawang
sedelo wae uwis emoh tenan

cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti seprene suwene aku ngenteni
nangis batinku nggrantes uripku
teles kebes netes eluh neng dadaku

dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
nanging kowe lali ngelarani wong koyo aku

nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku




cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti seprene suwene aku ngenteni
nangis batinku nggrantes uripku
teles kebes netes eluh neng dadaku

dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
nanging kowe lali ngelarani wong koyo aku

nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku
nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku

NELLA KHARISMA GUYON WATON DJ REMIX

Yuk subscribe Remember Entertainment, karena bakal ada banyak video cover di channel ini, lagu galau, lagu terbaik indonesia, lagu hits cover versi akustik, cover versi piano, semua lengkap dengan lirik supaya teman-teman semua bisa ikutan karaoke bareng Remember Entertainment

Remember Entertainment Yogyakarta

“Where music is sounded, there is a happiness”

Profesional Music Entertainment for
- Wedding Party
- Birthday Party
- Gathering
- Product Launching
- etc..

Basic Acoustic | Full Acoustic | Keroncong Modern | Band & Mini Orchestra

For Business Inquiries
Phone & WhatsApp: 081804248321 (Billy)
Instagram: @remember.entertainment

#didikempot #pamerbojo #keroncong

Show more
0 Comments sort Sort by

Up next